PVC-vloer

PVC-vloeren: Ultimo - Eden Walnut
PVC-vloeren: Ultimo - Limestone 230
PVC-vloeren: Primero - Casablanca 234
PVC-vloeren: Primero - Colombia pine 876

Een PVC-vloer voor bij u thuis, het nieuwste op vloerengebied!

In de professionele wereld worden al geruime tijd PVC-vloeren gelegd, maar ook de particulier ontdekt deze vloer steeds meer. Een PVC-vloer wordt vaak gekozen vanwege de hoge slijtvastheid en krasvastheid. 

Een PVC-vloer is dan ook een vloer die volledig uit kunststof is opgebouwd. De mooie decors, zoals bijvoorbeeld een hout- en tegeldesign of een design met een meer modernere/industriële uitstraling, geven de PVC vloer de look van een houten of stenen vloer. Zelfs de “houtnerf” is voelbaar.

Een PVC-vloer voelt “zachter” aan dan hout of laminaat, maar dan  weer “harder” dan vinyl.

De vloer is zowel verkrijgbaar met een kliksysteem of verlijmbare stroken. Belangrijk hierbij is, dat de betonvloer schoon, (blijvend) droog, vlak en drukvast is. In veel gevallen dient de betonvloer, voor het leggen te worden geëgaliseerd en te worden behandeld met voorstrijk. Dit is precisiewerk dat wij als specialist graag voor u doen, alvorens de vloer aan te leggen.

 

 

De voordelen van een PVC-vloer:

Streep- en vlekbestendig. Dit wordt bepaald door de kwaliteit en de dikte van de toplaag (=beschermlaag) * Geluiddempend (aangenaam loopgeluid) * Makkelijk in onderhoud 

Goed waterbestendig

Comfortabel

Duurzaam & Made in Belgium

Geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling

 

Onderhoud

Dweilen en stofzuigen is niet altijd voldoende. Alle PVC-vloeren moeten na verloop van tijd onderhouden worden. De één wat frequenter dan de andere. Hier vindt u de onderhouds-en schoonmaakmiddelen voor PVC-vloeren van alle professionele merken die in ons gamma beschikbaar zijn.

Alle onderhoudsproducten vindt u  HIER >>