Gastboek

COREtec® de revolutie in harde vloerbedekking!

USfloors Inc. met hoofdkantoor in Dalton, GA, United States is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vloerbedekkingen en heeft een nieuw type categorie vloerbedekking ontwikkeld.

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl.

De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden. Ze kunnen geïnstalleerd worden in natte ruimtes.

De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. Krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Bij een COREtec® plaatsing zijn geen uitzettingsvoegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie.

Uw COREtec® vloer kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec® is de enige vloer die alle ondervloer-gebreken verbergt. Vloeren zijn 8mm dik en hebben een 0,5mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en gemakkelijk in onderhoud. COREtec® vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag. Deze vloeren zijn stiller en warmer dan LVT-vloeren en hebben geen extra ondervloer nodig.

De voornaamste voordelen:

 • extreem stabiel
 • plaatst eenvoudig
 • reinigt eenvoudig
 • geen extra ondervloer nodig
 • 100 % watervast
 • hoge krasweerstand
 • akoestisch dempend
 • levenslange garantie bij residentieel gebruik
 • 100% Watervast.
 • Levenslange garantie

http://www.floor-forum.com/nl/nieuwshttp://www.floor-forum.com/nl/nieuws

INTERIEURTIPS

Wil jij je interieur (her)inrichten? Kun je wel wat tips gebruiken? De grenzeloze design inspiratie op interieur site houzz.com!

luxe woningHouzz.com is een website die je kan inzetten ter inspiratie van het inrichten van je woning. Je krijgt een eindeloze reeks aan foto’s te zien van bijzondere woningen van klassiek tot eigentijds tot modern. Het betreft vaak luxueuze woningen van meer dan 1 miljoen euro maar wie tussen de lijntjes kijkt kan kleinere concepten toepassen op de eigen woning.
De site is opgedeeld in 5 categorieën:

 • - Photos
 • - products,
 • - find a pro
 • - ideabooks en 
 • - advice.

PHOTOS

Waar het hoofdzakelijk om gaat is het onderdeel ‘photos‘. Je kan zoeken op het type kamer, bv. keuken of woonkamer, en een filter instellen op de stijl van de inrichting. Kies je voor moderne woonkamer dan krijg je een overzicht van foto’s die met deze kernwoorden getaged zijn.
Als je een detail van een foto bekijkt dan kan je verder surfen en het volledig project bekijken. Dan zie je niet enkel de éne foto maar alle foto’s die genomen zijn in dezelfde woning. Dat is handig om kennis te maken met de volledige stijl.

 

PRODUCTS

Het products gedeelte is niet bruikbaar in Vlaanderen. De producten worden nl. enkel verzonden naar adressen in de Verenigde Staten. Spijtig, want er zitten best leuke en orginele producten tussen.

FIND A PRO

Dat de site zich nog duidelijk richt op een US publiek wordt ook duidelijk in het ‘find a pro’ onderdeel want er zijn slechts 200+ Belgische professionals tegenover meer dan 2 miljoen in de US.
Ik hoop dat we in de toekomst nog meer professionele interieur architecten en meubel ontwerpers op Houzz.com zullen treffen.

IDEABOOKSinterieur

Als je je éénmaal hebt opgegeven voor een gratis account dan kan je zelf ideabooks aanmaken. Dit zijn de foto’s die jij goed vindt en wilt bewaren in een bundel.
Maar ideabooks worden ook in elkaar geknutseld door de redactie van Houzz.com, als een soort van thematische foto collectie.

ADVICE

Tenslotte is er een soort van forum waar gebruikers onder elkaar tips en advies kunnen geven. Zit je dus even vast met je interieur concept? Gooi het dan in de groep en hopelijk kan iemand je verder helpen.
Houzz.com is een leuke site om te doorbladeren, je kan er letterlijk uren in doorbrengen. Je nieuwbouw woning baseren op een project van de site is echter moeilijk omdat de afmetingen van de gepubliceerde woning zeer exuberant zijn. Het zou fijn zijn indien Houzz ook kleinere woning zou publiceren. Neem daarom inspiratie op per kamer en ga op zoek naar leuke ideeën die soms verborgen zitten in de miljoenen foto’s.

http://www.houzz.com/pro/orifloor/orifloor

Onze gastboek

Beste bezoeker,

Wil je je opinie over de aangekochte producten delen? 
Type dan een berichtje in onze gastboek! Dit kan je als volgt doen:

 • op "Reactie toevoegen" klikken 
 • als onderwerp van de reactie de naam van product zetten
 • uw reactie intypen en niet vergeten te bewaren.

Een grote dank aan iedereen voor jullie reacties!

groeten,
Lola

Reacties

De laminaat is heel gemakkelijk te plaatsen. Kwaliteit is prima voor deze prijs. We hebben gekozen de magnitude sauvignon, een subtiele kleur die bij elke verlichting past