Flexibele marmer - NIEUW!

Wij stellen u een uniek en exclusief materiaal voor, de « FLEXIBELE MARMER».

Dit materiaal bestemd voor afwerking en muurbekleding is volledig NIEUW.
Aanbevolen voor een heleboel toepassingen, zelfs in gebieden met extreme temperatuurschommelingen, evenals droge en vochtige ruimtes.
Dit materiaal is hulpbronnen- en energiebesparend. Het heeft ook isolerende en afdichtende eigenschappen en beschermt uw muur tegen microscheurtjes.

Flexibele marmer is een wandbekleding voor binnen en buiten in natuursteenuitstraling die overtuigt.

Geproduceerd volgens alle internationale normen en met gebruik van natuurlijke mineralen.

 

De voordelen van flexibele marmer:

►  Uitstekende kwaliteit

►  Marmeren uitstraling

 Voor binnen en buiten

►  Milieuvriendelijk

►  Eenvoudige plaatsing

►  Lange levensduur

►  Weersbestendig

►  Isolerend ►  Energiebesparend ►  Verbergt schade ►  Montage op vele oppervlakten mogelijk ►  Verbleekt niet ►  Luchtdoorlatend ►  Ongevoelig voor vuil ►  Vorstbestendig ►  Hittebestendig ►  Voordelig ►  Geluid- en stofvrije montage ►  Waterafstotend ►  Beschermt tegen schimmels

Wat is flexibele marmer?

De marmer uit Jeruzalem is uitgegroeid tot een van de meest populaire materialen met uitstekende eigenschappen op het gebied van weerstand, visuele en UV –bestendigheid. 

Beige – gouden kleuren van marmer zijn onontbeerlijk om de meest veeleisende oplossingen in het interieur en de buitengevel te realiseren. Maar de prijs voor de oppervlaktebehandeling van "rots", is hoog, aangezien de afwerking van natuursteen meestal duur en tijdrovend is en grote handigheid vereist. 

Daarom was het tijd om een soortgelijk materiaal te ontwikkelen dat economisch kan weerstaan aan alle eisen van de bouwsector en dat gemakkelijk en snel verwerkt kan worden. 

Het zou een oppervlaktemateriaal zijn waarin alle processen van de schilderkunst en decoratie, kosten en kwaliteit een nieuwe definitie krijgen!

Met behulp van moderne technologie op verschillende gebieden van de wetenschap, heeft de producent een ware revolutie in de wereld van de afwerking van gevels, muren en verschillende bouwwerken op de markt gebracht!

Het resultaat is: FLEXIBELE MARMER

Flexibele marmer is een nieuw, uniek materiaal op de huidige markt voor bouwmaterialen en wandbekleding. Laboratoriumtests hebben de hoge normen van milieu, veiligheid en duurzaamheid bevestigd en de hoge kwaliteit gecertificeerd.

Dit  licht en duurzaam materiaal bestaat alleen uit natuurlijke, ecologische componenten. De voordelen zijn niet alleen de natuurlijke uitstraling van het materiaal, maar ook de verbeterde geluids- en warmte-isolatie met beter ademvermogen.

FLEXIBELE MARMER bespaart u vele problemen vanwege zijn licht gewicht en het gemak bij de montage die typisch zijn voor de restauraties bij oudere gebouwen die meestal geen grote belastingen op zich kunnen nemen.

Oppervlakeffecten

DE FLEXIBELE MARMER bestaat in 4 Varianten:

"ROTS"- SPLIT FACE – Het oppervlak is een kopie van de marmersteen van Jerusalem. De materiaaldikte varieert tussen 3-5 mm en wordt aangegeven met de letter "S".

"VELUUR"- SAND BLASTED – Het raakvlak lijkt op marmer in gladde vorm. Het wordt aangeduid met de letter "K".

"FLUWEEL"- BRUSHED – Antiek effect. Dit wordt met de letter "B" aangeduid.

Elk van deze materialen heeft uitdiepingen en ziet er daardoor natuurlijk en rustiek uit.  

"HOUT"- WOOD – Dit oppervlak volgt de structuur van een boom. De letter "D" geeft dit aan.