Fineerparket

Parket: LOUNGE_SEALED_Zebrano
Parket: SOUND - Sealed Teak
Parket: LOUNGE - Brushed Eik Zilvergrijs
Parket: DELUXE - Brushed European Oak

Naast massief parket en meerlagig parket bestaat er nog een derde soort parket: het fineerparket.

Fineerparket combineert de natuurlijke uitstraling van een houten vloeren met de hardheid van laminaat.

Net als massief houtparket wordt fineerparket met de jaren mooier en rijker.

De technische vooruitgang heeft ervoor gezorgd dat fineerparket een geduchte concurrent is voor het traditionele parket. Deze sterke positie heeft het te danken aan een zeer hoge slijt- en stootvastheid en een lager kostenplaatje. Je oude parketvloer laten behandelen kost bijna evenveel als de plaatsing van een nieuwe fineerparketvloer ! Net als massief of meerlagig parket heeft fineerparket een warme en rijke uitstraling, die elke kamer in een warme leefruimte omtovert. Wil je een echte natuurhouten vloer, dan is fineerparket de juiste keuze. Fineerparket gaat er met jaren ook steeds beter uit gaan zien. Wil je iets speciaals, kies dan voor een tropische of zeldzame houtsoort.

Bovendien is fineerparket ook heel onderhoudvriendelijk en volstaat het de vloer regelmatig te stofzuigen.

 

 

De voordelen van een Par-ky plank

►  Sterker dan massief parket

Een Par-ky vloer is niet alleen stevig, maar ook buitengewoon bestand tegen indrukken.

►  Een systeem uit de duizend

Dit universele, gepatenteerde systeem maakt de installatie van de vloeren net zo gemakkelijk als laminaat en garandeert een perfecte verbinding van plank tot plank.

►  Massief geluid

Bij de collecties Sound en Deluxe zorgt een kurklaag van 2mm voor het stille loopgeluid zoals bij een massief houten vloer.

►  Keuze tussen 2 afwerkingen

Brushed (geborsteld) (logo 12 jaar garantie)

Een brushed afgewerkte vloer benadrukt de natuurlijke structuur van hout. Zo krijg je de look en feel van massief parket. Voor de geborstelde afwerking geldt een buitengewone garantie van 12 jaar!

Sealed (vlak)

Bij de vlakke afwerking zijn de houtporiën afgewerkt met vernis. Zo komt er een buitengewoon sterke beschermlaag op het natuurlijk hout, die de vloer beschermt tegen vocht en vuil. Voor de sealed afwerking geldt een buitengewone garantie van 15 jaar!

►  Perfect rechte plank

Deze tegenlaag in echt hout zorgt voor stabiliteit en houdt de plank recht.

► Dubbel sterkte

Het geheim van Par-ky vloeren schuilt in het DSI-systeem.

► Makkelijk te onderhouden

Fineerparket is gemakkelijk in onderhoud. Heb je kinderen die veel op de vloer spelen, dan is fineerparket de ideale keuze.

Onderhoud

Dweilen en stofzuigen is niet altijd voldoende. Alle houten vloeren moeten na verloop van tijd onderhouden worden. De één wat frequenter dan de andere. Hier vindt u de onderhouds-en schoonmaakmiddelen voor houten vloeren van alle professionele merken die in ons gamma beschikbaar zijn.

Alle onderhoudsproducten vindt u  HIER >>