COREtec® - de revolutie in harde vloerbedekking!

harde vloerbedekking
Harde vloerbedekking
harde vloerbedekking
Harde vloerbedekking

USfloors Inc. met hoofdkantoor in Dalton, GA, United States is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vloerbedekkingen en heeft een nieuw type categorie vloerbedekking ontwikkeld.

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl.

De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden. Ze kunnen geïnstalleerd worden in natte ruimtes.

De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. Krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Bij een COREtec® plaatsing zijn geen uitzettingsvoegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie.

Uw COREtec® vloer kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec® is de enige vloer die alle ondervloer-gebreken verbergt. Vloeren zijn 8mm dik en hebben een 0,5mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en gemakkelijk in onderhoud. COREtec® vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag. Deze vloeren zijn stiller en warmer dan LVT-vloeren en hebben geen extra ondervloer nodig.

De voornaamste voordelen:

►  Extreem stabiel

►  Plaatst eenvoudig

►  Reinigt eenvoudig

►  Geen extra ondervloer nodig

►  100 % watervast

►  Hoge krasweerstand

►  Akoestisch dempend

►  Levenslange garantie bij residentieel gebruik